Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu 

1 min read

La Sibiu s-a desfășurat, între 24 iunie-3 iulie 2022, a XXIX-a ediție a marelui eveniment al Festivalului Internațional de Teatru, pe care îl conduce, ca președinte, domnul Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” din același oraș. Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu reprezintă, dincolo de o celebrare a artelor, o îmbinare perfectă între teatru, dans, circ, film, carte, conferințe, expoziții, performance, muzică și, de asemenea, o ocazie de învățare și perfecționare pentru mii de voluntari români și străini care se alătură evenimentului an de an, legând prietenii uneori de o viață.

Cu câtva timp înainte de începerea festivalului, i-am solicitat o convorbire domnului Constantin Chiriac, cel care transformă, în fiecare an, Sibiul într-o capitală culturală mondială. Interviul a fost difuzat la emisiunea „Revista Culturală Trinitas”, Radio Trinitas, din 19 iunie 2022.

Considerăm că acest dialog merită oricând ascultat, întrucât el dă seama, prin mărturiile domnului Constantin Chiriac, de marea anvergură a acestui eveniment.

Previous Story

Christina Zarifopol-Illias, premiată în postumitate

Next Story

„Prietenul visătorilor și învinșilor”

Latest from Blog