„CONTINENTELE INSOMNIEI”

1 min read

Sâmbătă, 27 ianuarie 2018, la librăria Humanitas de la Cișmigiu, în fața unui auditoriu extrem de numeros, a avut loc un splendid dialog al lui Sorin Lavric cu Gabriel Liiceanu, pornind de la volumul cu titlul „Continentele insomniei” de Gabriel Liiceanu.

Întrebările lui Sorin Lavric, provocatoare, chiar anguloase pe alocuri, au generat impecabile răspunsuri-demonstrații, construite de Gabriel Liiceanu pe ideea livrării filosofiei sub forma literaturii.

Ascultați un fragment revelator din prima parte a dialogului amintit, fragment difuzat la emisiunea „Revista Culturală Trinitas”, Radio Trinitas, duminică, 4 februarie 2018.

Teodora Stanciu - Profesoară de română, franceză, publicistă. Realizatoare de emisiuni complexe la Redacția Literară „Vasile Voiculescu”: „Revista literară Radio”, „Etică-Estetică”, „Universitatea Radio”, „Mari cărți, mari civilizații” etc. la Radio România Cultural (1990-2013). În prezent realizatoarea emisiunii „Revista culturală" la Radio Trinitas. Laureată a diferitor premii, inclusiv Premiul Academiei Române pentru emisiuni la Radio România Cultural (2009). Decorată cu Ordinul Național Pentru Merit în grad de Cavaler acordat de Președinția României în 2014.

Previous Story

Eminescu și Putna. Istoriile lui Alex Ștefănescu

Next Story

VIAȚĂ ȘI CĂRȚI : Insula misterioasă (I)

Latest from Blog