„Claviatură în grădină”

1 min read

La Galeria Parter din Cluj-Napoca, s-a deschis, în 29 februarie 2024, expoziția de pictură Constantin Flondor „Claviatură în grădină. Privirea călătoare”, curatoriată de Alina Șerban. 

Constantin Flondor a fost invitat la emisiunea „Revista Culturală Trinitas”, Radio Trinitas, duminică 17 martie 2024, spre a vorbi despre relația dintre muzică și pictură. Vă oferim spre ascultare convorbirea purtată de Teodora Stanciu cu autorul expoziției. 

Teodora Stanciu - Profesoară de română, franceză, publicistă. Realizatoare de emisiuni complexe la Redacția Literară „Vasile Voiculescu”: „Revista literară Radio”, „Etică-Estetică”, „Universitatea Radio”, „Mari cărți, mari civilizații” etc. la Radio România Cultural (1990-2013). În prezent realizatoarea emisiunii „Revista culturală" la Radio Trinitas. Laureată a diferitor premii, inclusiv Premiul Academiei Române pentru emisiuni la Radio România Cultural (2009). Decorată cu Ordinul Național Pentru Merit în grad de Cavaler acordat de Președinția României în 2014.

Previous Story

„Que se passe-t-il lorsque nous restons seuls avec nous-mêmes?”

Latest from Blog