INVIZIBILII de Ioana Pârvulescu

1 min read

Pe 5 iunie 2023, la Teatrul Dramaturgilor Români, s-a desfășurat Gala Premiilor Uniunii Scriitorilor din România. La secțiunea „Cartea pentru copii și tineret”, laureată a fost Ioana Pârvulescu. Premiul i-a fost decernat pentru volumul „Invizibilii”, Editura Humanitas, 2022.

Vă invităm să ascultați momentul în care domnul Nicolae Manolescu, președintele Uniunii Scriitorilor, anunță categoria premiului, Paul Aretzu rostește laudatio, iar Ioana Pârvulescu mulțumește pentru laudatio și pentru premiu.

Fragmentul a fost difuzat la Radio Trinitas, în emisiunea „Revista Culturală Trinitas” din 11 iunie 2023.

Teodora Stanciu - Profesoară de română, franceză, publicistă. Realizatoare de emisiuni complexe la Redacția Literară „Vasile Voiculescu”: „Revista literară Radio”, „Etică-Estetică”, „Universitatea Radio”, „Mari cărți, mari civilizații” etc. la Radio România Cultural (1990-2013). În prezent realizatoarea emisiunii „Revista culturală" la Radio Trinitas. Laureată a diferitor premii, inclusiv Premiul Academiei Române pentru emisiuni la Radio România Cultural (2009). Decorată cu Ordinul Național Pentru Merit în grad de Cavaler acordat de Președinția României în 2014.

Previous Story

„Acasă, departe”

Next Story

Omul care aduce cartea…

Latest from Blog