Reflecții de Paști

1 min read

Talentatul romancier ADRIAN ALUI GHEORGHE compune un tablou realist al petrecerii sărbătorii în zilele noastre.

Preocupările pentru partea materială din perioada de grație ce se numește sărbătoare ocupă aproape toată suprafața interesului din partea celor care trăiesc astăzi. Gândul la cele spirituale este din ce în ce mai firav. Latura critică a meditațiilor lui Adrian Alui Gheorghe se compensează, până la urmă, cu exprimarea speranței și încrederii în opțiunea oamenilor pentru cele înalte.

Ascultați-l pe Adrian Alui Gheorghe cu aceste reflecții de Paști, difuzate la Revista Culturală Trinitas, duminică 28 aprilie 2019!

[audiomack background=”1″ src=”https://audiomack.com/embed/song/memorie-culturala/adrian-alui-gheorghe”]

Teodora Stanciu - Profesoară de română, franceză, publicistă. Realizatoare de emisiuni complexe la Redacția Literară „Vasile Voiculescu”: „Revista literară Radio”, „Etică-Estetică”, „Universitatea Radio”, „Mari cărți, mari civilizații” etc. la Radio România Cultural (1990-2013). În prezent realizatoarea emisiunii „Revista culturală" la Radio Trinitas. Laureată a diferitor premii, inclusiv Premiul Academiei Române pentru emisiuni la Radio România Cultural (2009). Decorată cu Ordinul Național Pentru Merit în grad de Cavaler acordat de Președinția României în 2014.

Previous Story

Simbolistica crucii

Next Story

De docta ignoratia

Latest from Blog