Fabula existentiala

1 min read

Vă invităm să pătrundem pe teritoriul filosofiei, al gândirii românești actuale. Unul dintre reprezentanții ei de vârf este domnul profesor ȘTEFAN AFLOROAEI, de la Universitatea „Al. I. Cuza” din  Iași, membru corespondent al Academiei Române.

Cea mai recentă carte a domniei sale poartă titlul „Fabula existențială” și a apărut la editura Polirom. Pe tema acestei cărți vom discuta cu domnul profesor Ștefan Afloroaei la rubrica „Ancore contemporane

[audiomack src=”https://audiomack.com/song/memorie-culturala/stefan-afloroaei-fabula-existential”] 

 

Teodora Stanciu - Profesoară de română, franceză, publicistă. Realizatoare de emisiuni complexe la Redacția Literară „Vasile Voiculescu”: „Revista literară Radio”, „Etică-Estetică”, „Universitatea Radio”, „Mari cărți, mari civilizații” etc. la Radio România Cultural (1990-2013). În prezent realizatoarea emisiunii „Revista culturală" la Radio Trinitas. Laureată a diferitor premii, inclusiv Premiul Academiei Române pentru emisiuni la Radio România Cultural (2009). Decorată cu Ordinul Național Pentru Merit în grad de Cavaler acordat de Președinția României în 2014.

Previous Story

Eminescu si Putna

Next Story

An omagial al satului romanesc

Latest from Blog