Revista Culturala Trinitas – Interviu Ioana Nicolae

1 min read

La rubrica de astăzi, ascultați mărturiile deosebit de vii ale poetei și prozatoarei IOANA NICOLAE, mărturii legate de Sărbătoarea Paștilor, așa cum o trăia în copilăria petrecută la Sângeorz-Băi. Dar și cum o trăiește astăzi.

Ioana Nicolaie –  scriitoare, prozatoare, publicista; a lucrat în presă și în domeniul editorial ( a colaborat ca redactor la editurile Casa RadioPolirom și Paralela 45); profesoară de literatură și membră a Uniunii Scriitorilor și a PEN România;  Vreme de doi ani a moderat Campionatul poveștilor la Librăria Humanitas de la Cișmigiu

Teodora Stanciu - Profesoară de română, franceză, publicistă. Realizatoare de emisiuni complexe la Redacția Literară „Vasile Voiculescu”: „Revista literară Radio”, „Etică-Estetică”, „Universitatea Radio”, „Mari cărți, mari civilizații” etc. la Radio România Cultural (1990-2013). În prezent realizatoarea emisiunii „Revista culturală" la Radio Trinitas. Laureată a diferitor premii, inclusiv Premiul Academiei Române pentru emisiuni la Radio România Cultural (2009). Decorată cu Ordinul Național Pentru Merit în grad de Cavaler acordat de Președinția României în 2014.

Previous Story

Fotografie de familie

Next Story

Prolog la o Scrisoare…

Latest from Blog