„Parisul Personal”

1 min read
La salonul de carte LIVRE PARIS (24-27 martie 2017), George Banu, președinte de onoare al Asociației Internaționale a Criticilor de Teatru, și-a lansat trilogia „Parisul meu personal”, Editura Nemira, București, 2017, trilogie compusă din volumele „Autobiografie personală”, „Casa cu daruri” și „Familia din Rivoli 18”.
George Banu – Lansare (foto: Mihail Cratofil, ICR)
Vă invităm să ascultați un foarte scurt interviu cu autorul lor, realizat chiar la standul României de la Salonul Livre Paris și difuzat în emisiunea Revista culturală Trinitas din 2 aprilie 2017, Radio Trinitas.

Teodora Stanciu - Profesoară de română, franceză, publicistă. Realizatoare de emisiuni complexe la Redacția Literară „Vasile Voiculescu”: „Revista literară Radio”, „Etică-Estetică”, „Universitatea Radio”, „Mari cărți, mari civilizații” etc. la Radio România Cultural (1990-2013). În prezent realizatoarea emisiunii „Revista culturală" la Radio Trinitas. Laureată a diferitor premii, inclusiv Premiul Academiei Române pentru emisiuni la Radio România Cultural (2009). Decorată cu Ordinul Național Pentru Merit în grad de Cavaler acordat de Președinția României în 2014.

Previous Story

PRIMA CARTE PE CARE am citit-o?

Next Story

Cu Proust pe islaz

Latest from Blog